De nieuwe Voetbal.nl App; We gaan ervoor?

Je hebt er wellicht al een en ander over gehoord, er komt een nieuwe versie van de Voetbal.nl app. De app waar ruim 1 miljoen voetballiefhebbers gebruik van maken. Voetbal.nl krijgt er enorm veel leuke en nuttige functies bij door middel van Club.Mobiel van Sportlink. Want met behulp van Club.Mobiel maak je van de Voetbal.nl app een echte club app.

Wat is er nieuw aan de app en wat betekent dit voor jouw vereniging en voor alle leden en fans? En per wanneer zijn Club.Mobiel en daarmee ook direct de nieuwe Voetbal.nl app beschikbaar?

Wat kun je van de nieuwe app verwachten?
Na een periode waarin we enorm veel getest hebben, gaan we in augustus over tot de lancering van de vernieuwde app. Wat kunnen de gebruikers van de Voetbal.nl app verwachten?

Nieuwe designs van bestaande functies zoals programma, uitslagen en standen, crowdfunding, favorieten, man of the match en KNVB nieuws.

Met Club.Mobiel kun je push-berichten versturen naar leden om direct contact te hebben. Gaat een wedstrijd niet door? Dan stuur je de leden uit het betreffende team een push-bericht over de afgelasting en dat ze hun zaalschoenen moeten meenemen voor een training.

VV Eijsden gaat een abonnement afsluiten voor deze nieuwe app, waardoor de huidige VV Eijsden app komt te vervallen. Einddatum oude app is 1 juli 2017.

Voorwaarde voor alle leden is wel dat hun e-mailadres bekend is bij VV Eijsden (Sportlink). Heb je nog geen e-mailadres doorgegeven of gebruik je nog het e-mailadres van je ouders? Geef het juiste adres dan z.s.m. door aan de ledenadministratie (veroniquekevers@gmail.com) .