Personeel gezocht

PARTICIPATIE KANTINE EN KEUKENPERSONEEL EEN SUCCES
Dit seizoen zijn we bij onze vereniging gestart met de participatie deelname voor kantine en keukenpersoneel. Uit alle gelederen van de vereniging hebben zich mensen gemeld om de handen uit de mouwen te steken om te helpen in de kantine en keuken. Zowel junior als senior spelers-speelsters, veel ouders van jeugdleden en zelfs leden en supporters zagen de noodzaak in om bij te springen. Ook het komend seizoen gaan we op dezelfde voet verder. Heel veel dank voor jullie inzet.

OPROEP MEDEBEHEERDER KANTINE GEVRAAGD
Door de drukte tijdens training en wedstrijddagen zijn we genoodzaakt om een extra medebeheerder(ster) voor de kantine aan te stellen. Iemand die het participatie personeel kan aansturen en zelf ook van wanten weet. Gezelligheid kent in de kantine soms geen grenzen. Het is een plezier om er te werken. Wil je hieraan meewerken schroom niet en mail onderstaande contactpersonen. Uren kunnen in overleg worden vastgesteld.

SCHOONMAAKPERSONEEL
Ons schoonmaak team bestaat uit vele mensen die het werk over de hele week hebben verdeeld. Iedere dag van de week staan er wel schoonmaak uren op het programma. De vele kleedlokalen, kantine, keuken en andere ruimten willen we spic en span hebben uitzien. Daarom willen we dit team gaan uitbreiden. Heb je interesse mail naar onderstaande contactpersonen.

INLICHTINGEN
Wil je ook met de participatie kantine en keuken meedraaien mail Cyril Rutten: crutten@gmail.com. Wil je meer weten over de extra kantine medebeheerder en schoonmaakpersoneel mail dan Anita Jansma: anita_jansma@home.nl of de secretaris van VV Eijsden Eddie Vandevenne: secretaris@vveijsden.nl.