10-jarig jubileum Galadiner weer geslaagd.

Na twee jaar werd het weer tijd een Galadiner te organiseren. Het jubileum viel samen met de start van het WK en dus werd Oranje de kleur van de avond. De oranje dresscode had bijna iedere gast in zijn kleding verwerkt. Ook chef-kok Erik Stevens had in zijn menu de kleur oranje laten doorkomen in het diner.
Behalve het genieten van het diner was ook het muzikale gedeelte meer dan normaal. DJ Eric O, Duo Francine & Romain, Frans Theunisz en Marjolein Heiltjens verhoogde de sfeer met hun muzikale inbreng. Zeker Frans had er zin om iedereen een polonaise te laten starten. Ook het prijzenfestival waar iedere gast automatisch gratis aan deelneemt blijft voor iedereen een leuk item.

Veel dank aan de vele VVE leden die mee hebben geholpen aan dit jubileum en er iets unieks van hebben gemaakt. Zij zullen door de organisatie nog in het zonnetje worden gezet.

Ook de sponsoren van het prijzenfestival veel dank: Aon ’t Bat, Slagerij Jan Pinckaers van Maurice Rutten, Brasserie La Meuse, Lunchecafe PaterNoster, Heerlijkheid Breust, Anita en Ber van de kantine van VVE, Nick Martens Bouwservice, Thiessen wijnhandel, ROVI Sport Meerssen en Drankenhandel Koekkelkoren.
Hoofdprijs waren twee vip vouchers van MVV voor een wedstrijd naar keuze.

Een extra dank aan Erik Stevens Catering en Spabo Partygoods.

Bijzonder dank aan alle gasten door hun bijdrage werd het een fantastische avond.

Hieronder een foto impressie van het jubileum Galadiner.

 

druk op CTRL+P om deze pagina af te drukken

Wedstrijdsponsoren

Overige sponsoren