Nieuws sponsorcommissie

De sponsorcommissie van V.V. Eijsden is verheugd om u wederom een paar nieuwe sponsors te kunnen voorstellen


GIP nieuwe sponsor V.V. Eijsden

Wederom is sponsorteam VV Eijsden erin geslaagd een sponsor binnen te halen nl. GIP GANGMAKERS IN PROJECTINRICHTING van Michel Dormans en Stefan Houten.

VV Eijsden dankt Michel en Stefan en heet hun welkom bij VV Eijsden.

Lees meer


Nieuwe sponsor Slagerij Jan Pinckaers

Het sponsorteam van VV Eijsden is verheugd u te kunnen mededelen dat weer een nieuwe sponsor is binnengehaald, nl Maurice Rutten van Slagerij JAN PINCKAERS, St Geertruid Maurice van harte welkom bij VV Eijsden.

Beste Leden,

Wij, slagerij Jan Pinckaers zijn verheugd dat we VV Eijsden komend jaar kunnen sponsoren.
Slagerij Jan Pinckaers gelegen te Sint Geertruid is een echte smulwinkel. Voor een lekker stuk vlees, maar ook voor kant en klare maaltijden, salades, BBQ of buffetten kunt u bij ons terecht. Naast een directe sponsoring aan het begin van het seizoen, sponsoren we ook nog een keer aan het einde van het seizoen. Wat dit bedrag gaat zijn bepaalt u zelf!

Doormiddel van uw kassabon van gekochte producten in onze winkel te bewaren en deze in te leveren bij de penningmeester keren wij 1% van het totaalbedrag uit aan VV Eijsden.

Maurice Rutten

Met vriendelijke groeten,
Maurice Rutten
Slagerij Jan Pinckaers Sint Geertruid


V.V. Eijsden strikt nieuwe kledingsponsor

 

Even voorstellen, Rovi Sport Meerssen :

Wij, Robert en Vivian, hebben inmiddels ruim 20 jaar een sportzaak in Meerssen.

Onze zaak vindt u op de Bunderstraat 27 te Meerssen.

Zelf komen we beide uit de sportwereld, Robert als voetballer en Vivian als handbalster. Wie weet zijn we elkaar al eens tegengekomen op de velden of in de sporthal. Nu zijn we nog steeds langs de lijnen te vinden daar onze twee zonen ook voetballen.

We zijn blij om jullie te kunnen vertellen dat wij in samenwerking met Hummel de nieuwe kledingleverancier van VV Eijsden mogen worden. De komende weken zullen jullie hier meer informatie over ontvangen via de diverse kanalen.

Naast ons uitgebreide voetbalassortiment, van ballen tot schoenen en van kleding tot keeperhandschoenen, hebben we ook voor de handballers, hockeyers en tennissers een leuk assortiment. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor bedrijfskleding ( en eventuele bedrukking), bekers en medailles. De individuele sporters zoals wandelaars en hardlopers zijn ook welkom.

Tijdens de verplichte sluiting wegens corona hebben wij niet stilgezeten maar hebben onze zaak grondig verbouwd. Jullie zijn altijd welkom om een kijkje te komen nemen.

Wij hopen U snel te zien in onze zaak.

Met Sportieve Groet
Robert en Vivian

Openingstijden :
di t/m vrij 09.30 – 17.30 uur
zat 09.30 – 17.00 uur


Nieuwe gouden sponsor

 

VV Eijsden is trots te kunnen melden dat een 4 jarig contract als GOUDEN Sponsor is afgesloten met directeur Paul Janssen van LIMBURG BEVEILIGING.

We heten Paul welkom met zijn bedrijf welk meer dan 25 jarig ervaring en waar u terecht kunt voor alle mogelijke beveiligingsvraagstukken.

We verwijzen u tevens naar de website waar alle in’s en out’s van het bedrijf vermeld staan.

LIMBURG BEVEILIGING
Molensingel 47
6229 PB Maastricht
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

info@limburgbeveiliging.nl
06 – 34961705


A&D accountants en belastingadviseurs nieuwe wedstrijdsponsor V.V. Eijsden

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van accountancy en belastingadvies?

A&D accountants & belastingadviseurs levert sinds 1991 hoogwaardige diensten op het gebied van accountancy en belastingadvies. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een middelgroot, fullservice-kantoor met een zeer diverse clientèle van mkb’ers, zelfstandige beroepsbeoefenaren, (semi)overheidsinstellingen, non-profitorganisaties en vermogende particulieren. Op onze vestigingen in Maastricht en Heerlen zijn momenteel meer dan twintig medewerkers werkzaam.

Cijfermatig zijn we sterk – natuurlijk. Onze focus verschuift echter steeds naar het vertalen van cijfers in gefundeerde adviezen over uw bedrijfsvoering. Wij zien onszelf dan ook het liefst als adviseurs. Als iemand die fungeert als uw persoonlijk klankbord en sparringpartner. Zo’n persoonlijke relatie vraagt om het nodige (wederzijdse) vertrouwen. Het creëren van dat vertrouwen zien wij dan ook als onze voornaamste taak.
 

KANTOOR MAASTRICHT
Parkweg 25
6212 XN Maastricht
Mail: info@aend-maastricht.nl
tel +31 43 363 4870
 


Het bestuur van V.V. Eijsden bedankt A & D voor de financiële ondersteuning.


Verlenging sponsorcontract Peter Smeets KeukenDesign

De sponsorcommissie is er wederom in geslaagd een contract te verlengen bij een bestaande sponsor en wel bij Peter Smeets KeukenDesign, Dorpstraat 40-A, 6227 BN Maastricht.
Peter is 35 jaar actief in de keukenbranche en adviseert zijn klanten met enorme passie en perfectie.
Betrokkenheid, kwaliteit en oprechte advisering kenmerken zijn keuken "DNA".
Hij en zijn team zijn in staat u compleet te "ontzorgen", van schets tot installatie en van verbouwing tot nazorg. Bij Peter Smeets KeukenDesign bent u aan het juiste adres !!

Als commissie bedanken wij Peter Smeets voor de financiele bijdrage voor onze club.


Nieuwe shirtsponsor voor het 1e elftal


Na het 5e, na het 4e, nu ook shirtsponsor van het 1e. Bestuur en vereniging zijn blij met de nieuwe shirtsponsor voor het 1e elftal, “Heerlijkheid Breust”.
Aanstaande zondag, tevens de zondag van de Vrienden van VV Eijsden, zal het 1e elftal aftrappen tegen Scharn in de shirts van de nieuwe sponsor.

Team Sponsoring, spelers en staf van het 1e elftal zullen binnenkort nog op gepaste wijze Didier gaan bedanken voor zijn betrokkenheid bij de vereniging.

Team sponsoring


Nieuwe sponsor

Omdat een goede hypotheek beter slaapt dan de beste matras

Bij Gilissen Finance bied ik je een fundamenteel ander hypotheekadvies. Ik bied een advies dat alle aspecten van je leven meeneemt.

Een advies dat rekening houdt met je gewenste levensstijl vandaag, morgen en in de toekomst.
Financiële begeleiding is daar een wezenlijk onderdeel van.
Jij als lid van VV Eijsden kan sowieso rekenen op een leuke attentie indien je bij mij op gesprek komt!

Nieuwsgierig? Neem vandaag dan nog contact met mij op via 06 4836 4770 of via https://www.gilissenfinance.nl/contact/ Tot snel, Christian Gilissen


Nieuw Sponsorcontract met LIMA Intern Transport

VV Eijsden is verheugd te kunnen meedelen, dat we een nieuwe sponsorovereenkomst hebben kunnen afsluiten met eigenaar Guido Jaspars van Lima Intern Transport.
De naam van het bedrijf prijkt met trots op nieuwe winterjacks voor staf en reservespelers van het 1e elftal. Guido Jaspars is al jarenlang als sponsor verbonden aan VV Eijsden en was de naamgever van het internationale jeugdtoernooi de LIMA-Cup. Zakelijke relaties kunnen bij Lima Intern Transport terecht voor rollend materieel ten behoeve van een soepel draaiend productieproces. Dit materieel moet voortdurend in topconditie zijn, want stilstand is letterlijk achteruitgang. Kortom een partner die 24 uur klaar staat voor vragen en problemen. U kunt bouwen op Lima Intern Transport.

Guido; bedankt voor je steun ook namens je neven.
Jella Partouns


VV Eijsden wederom verheugd met nieuwe sponsor

VV Eijsden is verheugd dat ze weer een nieuwe sponsor bereid hebben gevonden om onze vereniging financieel te ondersteunen.
Medio 2017 hebben Youri Heusschen (speler 2e elftal) en Maud Rosier Café ‘t Kelderke overgenomen van Henny en Lara. Per 1 augustus 2018 zal een prachtig groot reclamebord verrijzen op ons mooie hoofdveld.
Bij Café ’t Kelderke kunt u terecht voor een goed glas bier en goed glas wijn, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ook als je op zoek bent naar een sfeervolle zaal (vergaderingen, babyborrels, bruiloften, personeelsfeesten etc.) kun je terecht bij Youri en Maud.

Yourie en Maud; super bedankt.

Jella en Jeroen
Sponsorcommissie VV Eijsden


GameOn nieuwe sponsor V.V. Eijsden

V.V. Eijsden is trots, dat ze weer een nieuwe sponsor hebben kunnen vinden, om onze vereniging de komende jaren financieel te steunen.
Game On B.V., gerund door onze leden Wadia Khabthani en Cyriel Rutten is onlangs gevestigd op het Stationsplein 27 , 6121 BT te Maastricht.
Game On's geavanceerde software zorgt voor opname, streaming en alles wat nodig is om makkelijk met video-technologie te werken. Hun speciale camera's en slimme software streamen volledige resolutie camerabeelden rechtstreeks naar draagbare apparaten.

Wadia en Cyriel; bedankt voor het sponsorschap.

Sponsorcommissie V.V. Eijsden
Jella Partouns


verlenging – verbetering sponsorovereenkomst Kees Plaisier Grondverzetwerkzaamheden

In het najaar is het hoofdveld van VV Eijsden gerenoveerd met o.a. een nieuwe afrastering.
In nauwe samenwerking met de gemeente Eijsden-Margraten en het galadiner werd het slopen en aanbrengen van een nieuwe grindlaag uitbesteed aan Kees Plaisier.
Het resultaat hiervan en de samenwerking is alle partijen goed bevallen wat Kees Plaisier uiteindelijk heeft gewaardeerd in de vorm van een verbeterde sponsorovereenkomst voor VV Eijsden.
Kees was in de afgelopen jaren al shirtsponsor van een jeugdteam.
VV Eijsden bedankt Kees van harte voor dit bijzondere mooie gebaar. Zoals Kees zou zeggen: “eerst denken dan doen”.

SPONSORCOMMISSIE


V.V. Eijsden is trots dat ze weer een nieuwe sponsor hebben kunnen overtuigen

V.V. Eijsden is trots, dat ze weer een nieuwe sponsor hebben kunnen overtuigen, om onze vereniging de komende jaren financieel te steunen.
Grandcafé Paternoster, geëxploiteerd door Bennie en Marie en gevestigd sinds oktober 2015 in het nieuwe winkelcentrum is een locatie, waarin interieur, de open haard en andere “bruin café” elementen bijdragen aan een gezellige en huiselijke sfeer.
Ook is het Grandcafé uitermate geschikt voor een bedrijfslunch, koffietafel, maar ook voor feestjes. Kortom “the place to be”. Bennie en Marie; bedankt voor het sponsorschap.

Sponsorcommissie VVEijsden

Jella Partouns


VV Eijsden heeft een nieuwe partner gevonden in de persoon van Will Goessens

VV Eijsden heeft een nieuwe partner gevonden in de persoon van Will Goessens (tevens oud speler 1e elftal), die mede eigenaar is van Goessens Podologie.
Goessens Podologie zijn specialisten, die patiënten helpen met het corrigeren van hun houding en sportblessures verhelpen. In de bijlage is meer te lezen wat Goessens Podologie kan betekenen voor leden van VV Eijsden.
Wij bedanken Will voor het vertrouwen, dat hij heeft in onze vereniging. Op de foto Will Goessens, die het sponsorcontract ondertekent. Voor meer info, klik hier.


VV Eijsden en Godfroy Assurances hebben onlangs hun duurzame relatie weer met drie jaar verlengd tot juli 2020. Wij zijn daar uiteraard zeer verheugd mee, omdat Godfroy Assurances al sinds 1995 een zeer trouwe sponsor is en dat schept vertrouwen over en weer. Wij zijn hun dan ook dankbaar, dat zij met deze langdurige sponsoring op deze manier het vertrouwen in onze vereniging uitspreken. 

Godfroy Assurances: Oplossingen voor wonen, leven, genieten, werken en ondernemen. De zekerheid die bij u past. Een nieuwe benadering op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken, waarin het volledig om de klant draait.

Theo en Danny; bedankt.  


Hoofdsponsor Spabo Rental Party Goods verlengd contract

Op de foto tekent Jeroen (midden) de nieuwe overeenkomst, geflankeerd links door Rob Jacobs (sponsorcommissie) en rechts Kees Jansma (voorzitter VV Eijsden)

De sponsorcommissie en eigenaar Jeroen Spauwen hebben eind 2016 gesproken over de toekomst van de samenwerking tussen SPABO en VV Eijsden. Aanleiding was hierbij het einde van de huidige overeenkomst.
Jeroen is met zijn bedrijf Spabo Rental Party Goods reeds 3 jaren naar ieders tevredenheid onze hoofdsponsor; in ons gesprek kwam dat dan ook heel duidelijk naar voren toe. Zowel SPABO als VV Eijsden wilden graag de overeenkomst verlengen.
We zijn dan ook heel blij, dat SPABO de overeenkomst voor drie jaren heeft verlengd t/m 2019.

De sponsorcommissie, bestuur en leden danken Jeroen en Desiree voor het vertrouwen in onze vereniging en hopen op een duurzame samenwerking de komende jaren. We zijn trots, dat SPABO, maar ook vele andere sponsoren de vereniging een warm hart toe dragen; immers zonder sponsors geen toekomst. Dank allen hiervoor.

Spabo Rental Party Goods; de marktpartij als het gaat om het beheersbaar organiseren van feesten en evenementen.

Namens de sponsorcommissie bestuur en leden,

Jella Partouns


Onlangs heeft de VV Eijsden het sponsorcontract met Sportmedisch Adviescentrum Maastrichtâ–ªParkstad verlengd.
Eigenaar Fred Hartgens is reeds langere tijd zeer nauw betrokken bij onze vereniging en heeft diverse functies op technisch gebied (o.a. jeugdtrainer) binnen onze club verricht. Ook nu is Fred nog vaak langs onze velden te vinden, zijn zoon Jorn speelt op het 1e elftal.
Het Sportmedisch Adviescentrum Maastrichtâ–ªParkstad is een gespecialiseerd centrum voor sportgeneeskunde. Hier werken gespecialiseerde sportartsen die experts zijn in de diagnostiek en behandeling van sportblessures. Voor de diagnostiek kunnen zij zo nodig snel een röntgenfoto, MRI-scan of echografie van de blessure maken om meteen de juiste diagnose stellen en u de beste behandeling geven. Daarnaast verrichten de sportartsen sportkeuringen voor alle sporten (o.a. wielrennen, duiksport, hardlopen) en begeleiden zij sportclubs en individuele sporters van alle niveau’s. Belangrijk detail: sportgeneeskunde wordt vergoed door de zorgverzekeraars.

Voor meer informatie zie www.sportmedischadviescentrum.nl

Fred, bedankt voor je steun!


Verlenging sponsorovereenkomst André feijs financiele planners

Onlangs toog een afvaardiging van onze sponsorcommissie richting Heerlen met de vraag aan André Feijs of hij bereid was om zijn sponsor overeenkomst te verlengen. André had ons persoonlijk hier enkele dagen geleden voor uitgenodigd. André is reeds vele jaren shirtsponsor van ons eerste elftal, het elftal waar hij op jongere leeftijd zelf ook op heeft gespeeld. Gedurende het gesprek werd duidelijk dat André de goede band die hij heeft met vv Eijsden wilde bezegelen met een volmondig JA.
Op de sponsorcommissie kwam Dré over als een zeer bekwame en betrouwbare gesprekspartner hetgeen hij ook graag op zijn klanten op dezelfde manier probeert over te brengen.
Mocht u ook gebruik willen maken van de diensten die André u te bieden heeft verzoekt hij u een kijkje te nemen op zijn site www. andrefeijs.nl.
Rest ons nog André te bedanken voor de positieve invulling van ons verzoek en te mogen hopen op een samenwerking tot in lengte van jaren.

DE SPONSORCOMMISSIE


Verlenging aflopende Sponsor-contracten

Het seizoen is nog maar net begonnen en een van de taken van de sponsorcommissie is het verlengen van aflopende contracten. Deze week heeft de sponsorcommissie twee van deze sponsoren bezocht waarvan wij hieronder een kleine impressie geven.
Allereerst Guido Hessels van het gelijknamige bedrijf Guido Hessels interior.
Guido is sinds een aantal jaren actief binnen onze vereniging als sponsor maar ook als trainer/leider van diverse jeugdelftallen. Mede dankzij de slanke bedrijfsstructuur en no-nonsens instelling is Guido niet alleen de juiste partner voor projecten, maar zeker ook voor de particuliere klant met zijn/haar specifieke wensen.
Doordat er één aanspreekpunt is voor de klant is de kans op misverstanden ook miniem en dat kan in een bedrijf met meerdere ‘lagen’ niet altijd gegarandeerd worden. Hij combineert fulltime service met een professionele werkaanpak waar ambachtelijk werk en moderne techniek elkaar ontmoeten. Service, creativiteit en deskundigheid (kennis van zaken en materialen, gevoel voor stijl en oog voor detail in goede prijs-/kwaliteitverhouding) staan bij hem zeer hoog in het vaandel. Er is begrip voor ieders budget en specifieke wensen. Tevreden klanten vormen het bewijs!

Het tweede bedrijf dat zijn sponsorcontract heeft verlengd is Ropol bv. Eigenaars Rolf en Anita zijn ook al een aantal jaren actief als sponsor binnen onze vereniging. Ook bezoeken zij wel haast iedere wedstrijd van ons eerste elftal. Bij de derde helft ontbreken zij vrijwel nooit.
Saillant detail aan dit verhaal is dat ook zoon Ruben ingestapt is in het bedrijf en daarmee de derde generatie is, die dit bedrijf gaat voortzetten. Voor alles wat dit bedrijf u te bieden heeft verzoeken wij u een kijkje te nemen op hun site  alwaar u eventueel een keuze kunt maken uit de aangeboden diensten.

Rest mij nog te hopen dat deze twee sponsoren ons nog lang van dienst zullen zijn.

Sponsorcommissie V.V. Eijsden


TEAM notarissen verlengt sponsorcontract Jeugdtoernooi VV Eijsden.


Wij zijn als sponsorcommissie zeer verheugd te kunnen mededelen dat TEAM Notarissen ook dit jaar weer als hoofdsponsor van ons jaarlijkse jeugdtoernooi zal fungeren.
TEAM Notarissen is al jarenlang een trouwe sponsor van VV Eijsden en ook dit jaar waren we er snel uit. Het gesprek met Mr. Reinier Thissen verliep op een heel prettige wijze, waarbij hij ook de vrijwilligers van VV Eijsden prees voor de wijze waarop het toernooi wordt georganiseerd.


Op de foto “bezegelen” Wilbert Feijs namens de organisatie van het toernooi en Mr. Reinier Thissen de overeenkomst met een ferme handdruk.


Cro-Tech bv verlengd contract

In de afgelopen week heeft de sponsorcommissie een bezoek gebracht aan Guy en Marja Crousen van Cro-Tech bv.
Na een fijn gesprek is de bestaande overeenkomst – die al loopt vanaf 2002! - weer verlengd. Hieruit kunnen we concluderen dat Cro-Tech bv V.V. Eijsden een warm hart toedraagt.
Wij bedanken Guy en Marja voor hun trouwe en jarenlange steun aan V.V. Eijsden en wensen hun veel succes met de bedrijfsvoering van Crotech; ze staan niet alleen klaar voor hun klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week, maar ook voor V.V. Eijsden.


Bakkerij Paulissen NIEUWE SPONSOR VV EIJSDEN

Bakkerij Paulissen, gevestigd in de Kerkstraat te Eijsden is onze nieuwe reclamebord sponsor. Deze nieuwe sponsor is sinds kort gevestigd in Eijsden echter was snel bereid zijn sociale gevoelens in Eijsden te koppelen aan onze voetbalclub.
Paulissen Bakkerijen is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een eigen broodbakkerij, banketbakkerij en negen verkoopwinkels.
Wij danken Bakkerij Paulissen voor de financiële ondersteuning en wensen hem veel succes toe in Eijsden.


Mulleners Vastgoed voorziet ook A-selectie van reclame op shirts

De sponsorcommissie is er in geslaagd ook de A selectie te voorzien van reclame op de shirts. Deze sponsor was geen onbekende voor de V.V. Eijsden.
Hij was reeds sponsor van de B1. Op de foto ondertekent, directeur Renzo Goessens van Mulleners Vastgoed/ PURE! Dream centre, onder het toeziend oog van medewerkster financial control mevrouw Nancy Jaspers het contract.
Wij danken wederom Mulleners Vastgoed voor de financiële ondersteuning en hopen op een langdurige samenwerking.


Rabobank Maastricht e.o. verlengd sponsorcontract

“We zijn als sponsorcommissie zeer verheugd dat wij de samenwerking in de vorm van een sponsorcontract met Rabobank Maastricht e.o. weer voor een jaar hebben kunnen verlengen.
De Rabobank is één van de trouwste sponsoren van VV Eijsden. In het verleden hebben de
VV Eijsden en de Rabobank veel voor elkaar betekent en als het aan ons ligt zal dit nog lange tijd voortduren! Op foto ziet u de bekende amateur-trainer Jean Beijers en jarenlang lid van VV Eijsden die samen met de leden van de sponsorcommissie het contract ondertekent.”

RABO bank uw “dichtbij” bank!


Eijsden D1 in het nieuw

Zaterdag 17 oktober ontvingen de spelers hun nieuwe trainingspakken. Dit werd mogelijk gemaakt door Sponsoring van Tamara en Bert Alken van OBV-Logistiek te Eijsden.
Wij danken Tamara en Bert voor het in de vereniging gestelde vertrouwen en hopen dat onze samenwerking nog jaren mag voortduren!


De sponsorcommissie is er wederom in geslaagd het contract van een reclame sponsor te verlengen. Ditmaal was het de beurt aan Mertens Schilderwerken BV te Eijsden.
De heer Maurice Franssen van Mertens Schilderwerken en Tuur Gilissen van de sponsorcommissie bekrachtigen dit feit met een ferme handdruk.
Het bestuur van de V.V. Eijsden dankt Mertens Schilderwerken BV voor hun financiële bijdrage.


Heden heeft de sponsorcommissie de samenwerking met BikeServiceEijsden met 4 jaar weten te verlengen.
Reeds 11 jaar gingen vooraf aan deze velenging.
Kim en Michael bedankt namens de V.V. Eijsden en hopelijk zullen jullie ons nog vele jaren blijven sponseren.


Timmerbedrijf van De Boorn werd afgelopen jaar getroffen door een felle uitslaande brand waardoor het totale bedrijf verwoest werd.
Maar de firma van de Boorn bleef niet bij de pakken neer zitten en startten het bedrijf opnieuw op in Eijsden. Na een half jaar van keihard werken en organiseren staat er nu weer een gloednieuwe werkplaats waar ons inziens de komende jaren weer maat werk geleverd zal worden, zoals de klanten dit sinds jaar en dag gewend zijn.
Lambert, Yvonne en Frank bedankt namens de Sponsorcommissie VV Eijsden in het aan ons gestelde vertrouwen. Wij wensen jullie heel veel succes, met de voortzetting van dit prachtige bedrijf!


 

Afgelopen Woensdag (26-08-2015) heeft Jella Partouns namens de sponsorcommissie een uiterst prettig gesprek gevoerd met de heer Richard Wolfs van Elektro Eijsden.
VV Eijsden dankt de heer Richard Wolfs voor de continuering van de samenwerking!
Op de bijgevoegde foto wordt het contract middels een handdruk bevestigd


Windex Ramen & Deuren nieuwe sponsor V.V. Eijsden

   

Ga je renoveren? Of heb je een nieuwbouwproject?

De no-nonsense aanpak van Windex is gebaseerd op 5 pijlers: Bij Windex onderscheiden wij ons op de markt door onze professionele aanpak en hoog niveau van kwaliteitswerk. Daar waar wij een onafhankelijke multi-merkdealer zijn, kan u bij ons steeds terecht voor een vrijblijvend professioneel en bovendien merk-neutraal advies.

* Een directe en snelle communicatie
* Enkel werken met topkwalitatieve producten
* Onafhankelijk multi-merk dealer voor neutraal advies met know-how
* Klanten steeds uitermate scherpe prijzen aanbieden
* Verregaande service- en productgarantie

Jeroen Spauwen en Tuur Gilissen zijn erin geslaagd een nieuwe sponsor voor V.V. Eijsden te regelen. 

Het bestuur van V.V. Eijsden bedankt firma Windex voor de financiële ondersteuning.


NarinxRitzen opent nieuw kantoorpand in Eijsden

 

Sinds begin mei werken wij niet meer in Maastricht, maar in ons nieuwe kantoorpand in Eijsden.
Wij hebben een oud pand verruild voor een modern pand, de stad verlaten voor een dorp maar ons team gelaten zoals het is om u als vanouds maar met nieuw elan van dienst te zijn. Kom gerust eens kijken, we zijn goed bereikbaar en u parkeert gratis voor de deur.

In overleg met Tuur Gilissen, lid sponsorcommissie, heeft deze sponsor F4 voorzien van trainingspakken.

Namens het bestuur van VV Eijsden danken wij deze sponsor voor zijn financiële bijdrage.


Verlenging sponsorcontract Team Notarissen

Vandaag hebben Tuur en Rob namens de sponsorcommissie een uiterst prettig gesprek gevoerd met de heer Reinier Thissen van Team Notarissen te Maastricht (Avenue Ceramique 105).
De heer Thissen noemde goede organisatie van de vereniging, maar vooral ook de perfecte organisatie van het toernooi, een reden om Team Notarissen weer aan dit evenement te verbinden.
Op de bijgevoegde foto wordt het contract middels een handdruk bevestigd.
VV Eijsden dankt de heer Reinier Thissen en Team Notarissen voor de continuering van de samenwerking!


Pinxt Verhuizingen verlengd contract

Deze week heeft de sponsorcommissie een uiterst prettig gesprek gehad met Marie Therèse en Paul Hofman van Pinxt Verhuizingen te Eijsden.

Dit Eijsdens bedrijf voelt zich zeer betrokken bij de Eijsdense gemeenschap en onze voetbalclub. Beiden hebben dan ook het sponsorcontract weer verlengd. Hiervoor zijn wij als VV Eijsden hen zeer dankbaar!

Pinxt Maastricht - Eijsden:
â–º Erkende verhuizers â–º Prijzen altijd op maat â–º In- & uitpakservice â–º Mogelijkheid tot opslag

Bijgaand op de foto Tuur Gilissen van de sponsorcommissie en Marie Therèse en Paul Hofman.


Godfroy Assurances verlengd wederom het sponsorcontract

Maandag 24 november 2014 heeft Godfroy Assurances in de naam van Theo Decker wederom het sponsorcontract met VV Eijsden verlengd tot 1 juli 2017. VV Eijsden is erg trots op deze bijzonder trouwe sponsor, die dit seizoen VV Eijsden voor het 19e seizoen op rij sponsort en daarmee financieel steunt.
Theo en Danny dank voor jullie support; Super.
Godfroy Assurances; een solide organisatie, die al meer dan 100 jaar bestaat en met haar tijd is meegegroeid.

Het team bestaat uit vakbekwame mensen, die er al jarenlang werkzaam zijn en dit maakt de organisatie hecht, betrouwbaar en solide; kortom hiermee nauw aansluit bij VV Eijsden.


 

druk op CTRL+P om deze pagina af te drukken

Wedstrijdsponsoren

Overige sponsoren