Jubileum Galadiner 19 november

Na twee jaar mogen we eindelijk weer een Galadiner organiseren. Twee jaar zonder Galadiner is voor vele vaste gasten een moeilijk opgave geweest, maar helaas het kon niet anders. We gaan proberen het in te halen met een spetterende jubileum uitgave. Zaterdag 19 november 2022 wordt een speciaal Galadiner samengesteld. Na 25 jaar Carnavalsrevue Puutsje Lappe was het tijd voor iets nieuws en dat werd het Galadiner. Tafels van allerlei grootte werden in het Cultureel Centrum deftig aangekleed met alles erop en eraan. Een speciaal diner werd geserveerd door chef-kok Erik Stevens. Nu na 10 jaar is de avond nog springlevend en roert de chef-kok nog altijd met de lepels in de pannen.

Toeval of geen toeval maar in hetzelfde weekend in november start het voetbal WK in de zandbak van Qatar. Na enig geschuif zal het Oranje van Louis van Gaal helaas nu niet de openingswedstrijd spelen. Het gastland krijgt de eer en zal zondag starten tegen Ecuador. Maandag 21 november om 17.00 uur is het zover dan krijgen we het eerste optreden van de Oranjemannen. In Doha aan de Perzische Golf in het Al Thumana stadion met een temperatuur van rond de 30 graden gaat men de strijd aan tegen Senegal ook wel ‘Les Lions de la Teranga’ genoemd. Oranje leeuwen tegen de Senegalese leeuwen uit West-Afrika. We zullen het gaan meemaken welke leeuw het best zijn tanden laat zien en zegevierend de arena verlaat.

Door het samengaan van de start van het WK en het Galadiner jubileum wil men van deze avond iets bijzonders gaan maken. Sowieso zal het Cultureel Centrum omgetoverd worden in een Oranje tempel. De kleur Oranje zal de hoofdmoot voeren. Ook de dresscode zal Oranje zijn en men vraagt de gasten de kleur oranje in hun kledij te verwerken. Vele artiesten zullen we in deze jubileumavond kunnen gaan verwelkomen. Doordat een keur van artiesten zullen afdalen naar het Oranje Cultureel Centrum in Eijsden zal de aanvang van het Galadiner een uur eerder van start gaan, dus zaterdag 19 november om 18.30 uur gaan de deuren open.

Het Galadiner heeft veel vaste gasten, eenmaal aanwezig geweest ben je met virus besmet en wil men weer aanschuiven. Dat dit jubileum Galadiner iets bijzonders gaat worden hoeft verder geen uitleg. Samen brengen we een Oranje toost uit op Louis en zijn Oranje jongens, op onze vereniging VV Eijsden en op het 10-jarig Galadiner jubileum.

De bekende rasechte topartiesten die de revue deze avond zullen passeren, de vele culinaire hoogstandjes van chef-kok Erik Stevens en het gratis prijzenfestival zullen 65 euro p.p. gaan kosten.

Laat deze happening van VV Eijsden niet voorbijgaan.
Zorg dat je er op tijd bij bent. Vol = vol.
Opgeven kan nu via de mail willym@home.nl.


Ger.willems@planet.nl

 

 

 

 

druk op CTRL+P om deze pagina af te drukken

Wedstrijdsponsoren

Overige sponsoren