Wedstrijdverslagen F2

(21-11-2009) Eijsden F2 - RKHSV F2      5 - 0

De spelers van de F2 hebben weer een mooie overwinning op Heugem behaald. Door goed samenspel en een aantal knappe individuele acties (in het bijzonder de verrichtingen van Bradley in de goal) zijn de 3 punten terecht in Eijsden gebleven. Robbie scoorde liefst driemaal en Jasper en Vincent scoorden beide eenmaal. Klasse!!!

(14-11-2009) RVU F1 - Eijsden F2       2 - 3

De jongens van de F2 hebben afgelopen zaterdag een knappe prestatie neergezet. In de eerste helft werden onze jongemannen verrast door twee verrassingsaanvallen van RVU met als gevolg dat bij rust 2-0 op het scorebord stond. Direct bij de eerste aanval na rust scoorde Robbie van Dijk de aansluitingstreffer 2-1 en hield het verdedingsduo Alain en Mohammed, ondersteund door Bradley het doel schoon. Onze jongens kregen steeds meer kansen door soloacties van Jasper en Vincent en goed spel van Nicolas, wat resulteerde in een 2-2 door onze superspits Robbie van Dijk. Daarna werd beginnend met een prima redding van Bradley een goede aanval ingezet door Vincent die de bal overspeelde naar Max Spits. Max zorgde voor de winnende treffer. Wederom een goede prestatie van onze jongens, die elkaar steeds beter weten te vinden.

(10-10-2009) Eijsden F2 - WDZ F1      2 - 1

Dik verdiende overwinning op WDZ F1

Eijsden F2 kan weer terug kijken op een puike wedstrijd. Waar Robbie vorige week nog wat onfortuinlijk was met schoten op paal en lat, wist hij net twee keer te vinden. Daarnaast etaleerde Jasper zijn goede vorm met enkele mooie passeeracties. Alain en Max Duijsens werden in de verdediging extra ondersteund door Mohammed. Na de ongelukkige aansluittreffer van WDZ wisten de verdedigingsmusketiers van de F2 zich weer te herpakken en gooide de verdediging ´op slot´.

Ook het spel van Vincent was verrassend, hij zoekt steeds meer het middenveld op wat tot verrassende aanvalscombinaties leidde. Nicolas was niet onder de indruk door het stevige spel van WDZ en nam het voortouw om de mouwen op te stroppen.

Dat had als effect dat de F2 niet onder de indruk was van de stevige tackles en gewoon zijn eigen spel speelde. Bradley maakte weer een tweetal fraaie reddingen en had een grote bijdrage aan de overwinning.

Supporter van de Week Mattie (Jeu, speciaal overgevolgen vanuit Utrecht) en Midas Willigers.

(03-10-2009) Daalhof F1 - Eijsden F2      1 - 1

‘Eijsden F2 laat punt liggen in Daalhof’

De jongens van Eijsden F2 hebben afgelopen zaterdag helaas een puntje laten liggen in Daalhof. Met goede combinaties en individuele acties werden de jongens van Daalhof snel onder druk gezet. Dat resulteerde in 4 schoten op lat en paal en 1 mooie treffer van Mohammed, onze vrij trapspecialist. Helaas scoorde Daalhof de 1-1 met een ‘frommelgoal’.

In de laatste minuut kregen we nog een kans op de overwinning. Maar de bal sprong weg door een graspolletje waardoor, onverdiend, een puntje in Daalhof achterbleef. Desondanks wederom chapeau voor onze jongens!

Op naar WDZ…..

(26-09-2009) Scharn F2 - Eijsden F2     1 - 0

Eijsden F2 verliest nipt van Scharn F2

In een spannende wedstrijd tegen de F2 van Scharn hebben de jongens van Eijsden F2 helaas verloren. Eijsden hield goed stand tegen het aanvalsgeweld van Scharn.

In de tweede helft kwam Eijsden zelfs bijna op voorsprong naar een schot op (en helaas niet in) de kruising van Mohammed.

Met nog 5 minuten te spelen werden de sterk spelende Eijsdense verdedigers dan toch verrast 1-0. Desondanks kunnen we terugkijken op een goede en spannende wedstrijd.

Op naar Daalhof.

Wordt dus vervolgd…………..

(19-09-2009) Eijsden F2 - RKVVL / Polaris F2     7 - 1

"Eijsden F2 boekt 2e seizoenszege tegen RKVVL/Polaris"

De jongens van de F2 hebben zich afgelopen zaterdag weer met veel spelvreugde en mooie combinaties herpakt na de ongelukkige nederlaag tegen SVME. Hiermee behaalde het F2-team zijn tweede seizoensoverwinning.

Na een snelle achterstand (0-1) wist het F2-team goed te herpakken. 5 goals van Robbie van Dijk en 2 goals van Vincent Rompelberg, het attente keeperswerk van Bradley, de solide verdediging van Max en Alain, het ‘stofzuigerwerk’ van Nicolas en Mohammed op het middenveld, de sjieke acties van Jasper en de verrassende passeeracties van Max, stonden aan de basis van de overwinning.

Het enthousiaste trainingduo Jonas Heuts en Dick Jungblut begint al een goede invloed te krijgen op de F2-jongens.

Op naar Scharn!! Wordt vervolgd…………

druk op CTRL+P om deze pagina af te drukken

Wedstrijdsponsoren

Overige sponsoren