Wedstrijdverslagen F5

(27-2-2010) Eijsden F5 - RKASV F5     7 - 2

Vandaag speelden we onze eerste wedstrijd na de winterstop. Onze tegenstander RKASV speelden zelfs hun allereerste wedstrijd op het "groete veld". Alvast pluimpje voor onze tegenstanders, want voor de eerste wedstrijd hebben ook zij goed gevoetbald.

We begonnen om 9.30 uur met 9 tegen 9 en hadden dus geen wisselspelers (ook prettig). Na enkele minuten maakt Max ons eerste doelpunt 1-0. Al snel blijkt dat we er echt zin in hebben om de eerste wedstrijd na de winterstop en zonder buitentraining stevig tegenaan te gaan. Weer enige minuten verder scoort Jerôme onze tweede treffer 2-0. Max moet gedacht hebben,

ook ik zal en moet nog een goal scoren. En ja hoor daar scoort hij 3-0. We waren deze helft veel in balbezit. Kay scoorde vervolgens 4-0 ook hij vond één goal voor deze wedstrijd wat weinig en scoorde enkele minuten later 5-0. Onze topscoorder voor deze wedstrijd was Jerôme, hij scoorde 6-0 en daarna ook nog 7-0. Dit was het einde van de eerste helft. Gilbert heeft vandaag een beetje koud gekregen want hij had de eerste helft bijna niks te doen, dus ging hij maar wat in de goal springen van verveling.

De tweede helft was RKASV wat meer in balbezit en scoorde de eerste tegengoal 7-1. Eijsden F5 ging het rustiger aan doen,en daar maakte RKASV gebruik van door het scoren van hun 2e tegengoal 7-2. Dit was de eindstand van de wedstrijd. F5 jullie hebben allemaal zeer goed gevoetbald, pluimpje hiervoor!!!

Wij hebben ook weer genoten.

Jullie trainers,
Jean-Louis
Michael
Marc

(17-10-2009) Daalhof F4 - Eijsden F5      0 - 7

Op deze in eerste instantie sombere zaterdagmorgen begon de wedstrijd om 11.30 uur. We startte met 9 spelers tegen 9 en hadden één wisselspeler. Vol goede moed begon de F5 aan deze wedstrijd, na aftrap scheen de zon ineens volop. De F5 nam meteen initiatief, en was vanaf de eerste minuten constant voor de goal te vinden van onze tegenstander Daalhof F4.

Reeds na enkele minuten maakte onze Stef al het eerste doelpunt voor deze wedstrijd. Stef had er zin in, en maakte korte tijd later voor ons het 2e doelpunt ( 0-2 klasse Stef). Het was Tygo die voor ons de derde treffer 0-3 maakte (Tygo pluimpje). Na de rust gingen onze toppers vrolijk verder. Ook Jonas dacht laat ik deze helft een goaltje maken en dit gebeurde (0-4 klasse Jonas), maar langzaam begon de vermoeidheid toe te slaan. Kay maakte ook nog even twee treffers achterelkaar (0-5 & 0-6 geweldig Kay).

De tegenstander kon amper balbezit krijgen, en kon geen kant uit. De F5 zat zijn tegenstander de gehele speeltijd op de hielen.

Tegen het einde van de wedstrijd maakte onze Stan de laatste treffer (0-7 Stan klasse), Onze doelmannen Gilbert & Stef hebben voor deze uitslag weinig in actie hoeven komen. Stef kon zelfs af en toe voor de goal rusten. Volgende keer zullen we zorgdragen voor een matras !!

Alles bij alles hebben alle spelers weer hun uiterste beentje voorgezet, want zonder teamwork hadden we deze klasse score niet gehaald.

Bedankt allemaal hiervoor jongens, ga zo door............. !!

(10-10-2009) Scharn F7 - Eijsden F5     1 - 2

Het regende heel hard vlak voor de wedstrijd die om 10.00 uur in Scharn op kunstgras werd gespeeld. Toen de wedstrijd begon klaarde het weer op en begonnen onze jongens vol goede moed aan de wedstrijd. Het was al snel duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren maar dat Eijsden het betere van het spel had. Wij voetbalden veel op de helft van Scharn. Het eerste doelpunt voor Eijsden hing in de lucht en het was Stef die ons op 0-1 bracht. Het rustsignaal kwam op een goed moment zodat onze jongens konden uitrusten en drinken. Gilbert gaf zijn keeperstrui en handschoenen aan Stef die de tweede helft in het doel ging staan. Gilbert voetbalde de tweede helft mee. Snel na de aftrap maakte Jerome 0-2. Toen lieten onze jongens zich verrassen door een tegendoelpunt van Scharn vlak voor tijd 1-2. De wedstrijd werd mooi uitgespeeld en onze jongens kwamen met opgeheven hoofd van het veld want er was tenslotte gewonnen.

Een prima prestatie jongens. Jullie kunnen trots zijn.

Dat zijn wij ook.

Jullie trainers/begeleiders

Roy, Marc en Jean-Louis

(26-09-2009) Voerendaal F5 - Eijsden F5     7 - 2

Na onze klinkende overwinning van vorige week, waren onze jongens super gemotiveerd om er vandaag weer een mooie wedstrijd van te maken.

Beide teams waren met 9 spelers en 1 keeper zodat niemand gewisseld hoefde te worden. Na een paar minuten wedstrijd kreeg Voerendaal de bal dichtbij ons doel en werd heel mooi ingeschoten: 1-0. Onze jongens lieten zich niet van de wijs brengen en gingen op zoek naar de gelijkmaker. Al snel kreeg Jerome de bal en liep in één keer op het doel van Voerendaal af.

De keeper van Voerendaal kwam uit zijn goal maar Jerome schoot de bal mooi langs de keeper: 1-1 Deze goal gaf onze jongens zoveel kracht dat ze de rest van de eerste helft voor het doel van Voerendaal hebben gespeeld. Hun inzet werd beloond met een mooi tweede doelpunt van Jerome: 1-2. Toen was er de welverdiende rust en kregen de jongens een bekertje ranja aangeboden door de tegenpartij.

Na de rust was het een hele andere wedstrijd. Voerendaal was fel en bleef het doel van Gilbert bestoken met schoten. Onze jongens bleven keihard vechten maar hadden teveel energie in de eerste helft verspeeld.

De gelijkmaker van Voerendaal liet niet lang op zich wachten: 2-2. Vlug daarna scoorde ze weer (3-2) en toen was het verzet van onze jongens gebroken en liep Voerendaal uit tot 7-2. De inzet van onze jongens was prima maar de tegenstander was een maatje te groot. Volgende week is er weer een nieuwe wedstrijd en gaan we opnieuw voetballen voor de winst.

 Ondanks de nederlaag heeft iedereen goed gevoetbald en zijn we trots op dit team.

Jullie trainers/begeleiders Marc, Roy en Jean-Louis

(19-09-2009) Eijsden F5 - RKHSV F4     3 - 0

Na twee weken van wedstrijden met flinke tegenslag, is de F5 na enkele trainingen helemaal klaar om zich weer goed te presenteren op het veld. Dit lieten ze ons vanmorgen dan ook goed zien.

Al vrij snel werd ons duidelijk dat de F5 heel veel voor de gaol kwam bij onze tegenstander RKHSV. En jawel, na enkele minuten scoorde Jerôme als ons eerste doelpunt ("wat een opluchting ons eerste doelpunt in het nieuwe seizoen").

Dit eerste doelpunt vond de F5 niet goed genoeg, daarom maakte Kay nog even een 2e goal. Onze keeper Gilbert had niet veel te doen, maar als hij in actie moest komen, liet hij keurig zijn geleerde keeperskunsten zien.

Uiteindelijk was het Jonas die er voor zorgde dat we in de 2e helft eindigde met een 3-0, en dat was voor de jongens en ons trainers natuurlijk een voldoening.

En daar doen we het voor, jongens allemaal bedankt,

Jullie hebben allemaal vanmorgen zeer goed jullie best gedaan, petje af.......

Jean-Louis, Roy, en Marc

(05-09-2009) Eijsden F5 - RKASV F4    1 - 10

Na een welverdiende zomervakantie gingen onze jongens van de F5 vandaag aan de slag.
De wedstrijd begon om 10.45 uur tegen RKASV F4. Het weer zat gelukkig mee.
De jongens begonnen met goede en volle moed, helaas viel er na enkele minuten
de eerste gaol in het voordeel van onze tegenstander.
Onze jongens lieten de moed niet zakken en vochten na de korte pauze verder, alsof ze
de beer wilden verslaan. Tijdens de 2e helft werd er toch nog een doelpunt door ons
team gescoord.
Uiteindelijk werd de uitslag 1-10, wat een domper werd.
We laten de moed niet zakken, morgen tijdens het Team Notarissentoernooi zullen we er
weer met frisse moed tegenaan gaan.
 
Jongens van de F5 allemaal bedankt voor jullie inzet vandaag.
 
groeten jullie teamleider Marc

druk op CTRL+P om deze pagina af te drukken

Wedstrijdsponsoren

Overige sponsoren